Over ons
In mei 2011 is VoetbalFun Noord opgezet door Gert Slomp, Theo Los en Arjan Koster. Drie gediplomeerde sportmensen met een rijke ervaring in het (jeugd)voetbal en gymonderwijs.

Concept
VoetbalFunNoord werkt met een concept waarbij de sport voetbal voor iedereen op een speelse manier beleefd en ervaren kan worden. Er wordt een voetbalstad opgebouwd welke uit 10 onderdelen bestaat: boardingen, levend tafelvoetbal, panna-velden en diverse mik- en traponderdelen. Eventueel kunnen de funactiviteiten gekoppeld worden aan professionele voetbaltrainingen. Dit is maar net wat de vereniging wil. Dit alles is van zeer hoge kwaliteit en is voor zowel jongere als oudere spelers zeer uitdagend.
Veel verenigingen maken gebruik van bovenstaande (zowel met als zonder trainingen) bij seizoensopeningen of –afsluitingen, jubilea of gewoon als een activiteitendag. De vereniging kan zelf hun wensen aangeven en VoetbalFun Noord denkt mee. Hierbij maken we gebruik van onze ervaringen in organiseren van sportdagen in het gymonderwijs en natuurlijk van eerder georganiseerde activiteiten bij andere verenigingen. Het enige wat de vereniging hoeft te regelen is een aantal vrijwilligers. De verdere organisatie is in handen van ons.

Training geven
Daar VoetbalFun Noord samenwerkt met Voetbalschool Noord komen wij ook bij verenigingen om (techniek)trainingen te verzorgen. Dit doen we dan graag samen met kader van de vereniging om deze te scholen in onze manier van training geven.

Tot slot
Is uw vereniging op zoek naar een leuke activiteit, trek dan eens bij ons aan de bel. Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om mee te denken. Wij nemen u veel werk uit handen en met onze professionele aanpak wordt het een zeer geslaagd project.