Hieronder ziet u het overzicht van de verschillende attracties.

Prijzen zijn exclusief BTW

  •  Losse verhuur: brengen/halen is € 25,– + € 0,50 per kilometer
  • Meerdere dagen: korting in overleg.
  • Meerdere attracties: korting in overleg.

Klik op de attractie voor meer foto`s en prijsopgave bij verhuur.

Boardingvoetbal De Luxe

Boardingvoetbal De Luxe

Ideaal voor partijspelen 4:4/5:5. Hoog tempo in het spel door dat de bal bijna nooit uit gaat. Zowel voor jong als oud. Ook ideaal voor in de zaal.
Kixcube

Kixcube

In deze partijvorm kan er op de doeltjes aan alle kanten gescoord worden, ook via de bovenkant. Ideaal voor het samenspelen en verplaatsen van het spel. Omschakeling en samenwerken zowel voor de verdedigers als aanvallers.
Levend tafelvoetbal De Luxe

Levend tafelvoetbal De Luxe

Net als bij het tafelvoetbal, maar nu wordt het spel met echte spelers gespeeld. Door de opblaasbare bodem “zweven”de spelers echt boven de grond wat het spel nog echter maakt. Samenwerken is noodzakelijk en er is ontzettend veel plezier.
Op de stropdas

Op de stropdas

Probeer de stropdas van de leeuw te raken. Het lijkt makkelijk, maar het valt toch echt tegen. Dit onderdeel is ideaal als "actieve rust". De spelers kunnen even bijkomen en toch lekker bezig zijn.
Panna arena

Panna arena

De nieuwe voetbalrage! Twee spelers staan in een arena en proberen de bal door de benen te spelen bij de ander. Wie dit het eerst lukt is winnaar of wie het eerst twee doelpunten maakt. Er wordt snel gespeeld zodat iedereen aan de beurt komt.
Schietdoel met punten

Schietdoel met punten

Om je perfecte traptechniek te laten zien of om deze juist te oefenen. Spelers mikken op de gaten in de goal en bij elk gat hoort een aantal punten.
Schotkrachtmeter

Schotkrachtmeter

Kijk hoe hard je kunt schieten. Schiet jij het hards van iedereen? De score kun je zien op de automatische ontvanger.
Skydancers

Skydancers

Mooie aanvulling om een evenement aan te kleden. Al van verre te zien.
Soccerwave

Soccerwave

Een individueel praktijk hulpmiddel om de bal onder controle te krijgen. Voor alle leeftijden te gebruiken. Het accent ligt hierbij op de hoge bal. Zowel voor keepers als spelers.
Springkussen

Springkussen

Leuk voor de broertjes en zusjes die te kijken zijn. Of gewoon voor tussendoor. Afmeting: 6x5 en 4 meter hoog.
Voetvolley

Voetvolley

Een prachtig spel om je techniek te laten zien of te verbeteren. De moeilijkste ballen moeten worden verwerkt en via samenspel kun je proberen de bal bij de tegenstander op de grond te krijgen.